inget att förstå

from by Nionde Plågan

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  10” black vinyl. First pressing limited to 600 copies. International shipping available.

  Payment with Swish is possible for swedish buyers.
  Transfers the correct amount (including shipping of 39 SEK) to 070-6924995 and include product name + your address in the message.

  Includes unlimited streaming of Split w/ The World That Summer via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 10 days

    100 SEK or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    name your price

   

lyrics

De som vill stoppa hatet vill stoppa kampen och överskugga konfliktlinjer. För det kollektiva hatet, är det som får makten att trilla ner.

Makten ska trilla ner.
Makten ska trilla ner; snart.
Makten ska trilla ner.
Makten ska trilla ner; krossas!

De som vill stoppa hatet vill stoppa kampen och överskugga konfliktlinjer. För det kollektiva hatet, är det som får makten att trilla ner.

När det handlar om klassfred finns det inget att förstå. Ingen påstådd kärlek väger upp för vem de stulit sin egendom från. De försöker maskera sitt särintresse, med att belöna vissas extra flit. Men det finns inget att förstå mer än att de tar vinsten av allas vårt slit.

Problemet är inte hatet i sig, det är vem det riktas mot. För vi hatar i överklassens tjänst, när vi möter varandras hot. Men när vi riktar hatet uppåt finns det ingenting som är mer värt att hålla kvar. För hatet förändrar när det slår mot överklassens svar. Hatet förändrar när det slår mot överklassens svar!

credits

from Split w/ The World That Summer, released March 17, 2017

tags

license

all rights reserved

about

Nionde Plågan Sweden

punk, metal, screamo from jönköping, sweden.

contact / help

Contact Nionde Plågan

Streaming and
Download help